Армія росії виявилася вбивцею жінок і дітей - мер Маріуполя

Армія росії виявилася вбивцею жінок і дітей - мер Маріуполя

Укрінформ
"Велика" армія російської федерації, яка вдерлася в Україну, виявилася вбивцею жінок і дітей.

Як повідомляє Укрінформ, про це написав у Телеграмі міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

"Останні дні видалися особливо складними для нашого рідного Маріуполя. Російські окупанти цинічно, безжально та цілеспрямовано обстрілюють житлові будинки. Знищують лікарні, що заповнені жінками та дітьми. "Велика" армія росії виявилася вбивцями жінок та дітей", - ідеться у зверненні.

Шість днів російські окупанти зривають доставку гуманітарного вантажу із Запоріжжя до Маріуполя. Замість тиші починаються активні бойові дії.

"Але ми не зупиняємось і прориватимемося далі. І ми прорвемося. Кожен на своєму рівні робить все, щоби допомога прийшла до маріупольців. Президент України Володимир Зеленський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук та голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко. Усі працюють над тим, щоб допомога прийшла до маріупольців. І вона прийде. Ми переможемо. Ми сильні. Україна – наша земля, і ми її любимо. Слава Україні!" - наголосив Бойченко.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Зеленський заявив, що ворожі російські війська мають чіткий наказ тримати Маріуполь у заручниках, однак Україна робить усе для того, щоб допомогти місту.

Фото: Evgeniy Maloletka

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-