Злочинна влада білорусі дозволила перевозити залізницею російські ракети - ЦПД

Злочинна влада білорусі дозволила перевозити залізницею російські ракети - ЦПД

Укрінформ
Влада білоруського диктатора лукашенка дозволила перевозити залізницею російські ракети, серед яких "Точка-У, реактивні снаряди РСЗВ "Град", реактивні снаряди "Смерч"; квазібалістичні та крилаті ракети для "Іскандерів".

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

«Влада білорусі дозволила пересування російських ракет своєю залізницею. При цьому умови перевезення не відповідають жодним правилам безпеки. Це загрожує вибухами з численними жертвами», - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначається, що в напіввідкритих вагонах без відповідного маркування перевозяться: головні частини ракет "Точка-У, реактивні снаряди РСЗВ "Град", реактивні снаряди "Смерч"; квазібалістичні та крилаті ракети для "Іскандерів" тощо.

Крім небезпеки здетонування, є реальна загроза «рейкової війни» на залізничній інфраструктурі з боку білоруських патріотів, опозиційних чинній владі. В цих умовах працівники локомотивних бригад масово відмовляються працювати, повідомляють у Центрі протидії дезінформації.

Наголошується, що білоруське суспільство повинно вимагати від влади заборони пересування територією рб військових ешелонів з технікою. Ті, хто перевозять російські боєприпаси, також стають учасниками злочину.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-