Ворогів відігнали від Миколаєва і продовжують відтісняти

Ворогів відігнали від Миколаєва і продовжують відтісняти

Укрінформ
Українська армія та тероборона відігнали російських загарбників від Миколаєва та продовжують відтісняти їх від міста.

Про це у відеозверненні сказав голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, передає Укрінформ.

"Віддавили ми їх від міста на відстань подалі. Сподіваюся, найближчим часом відтягнемо їх, щоб "Гради" та "Смерчі" до нас не діставали", - зазначив Кім.

Він нагадав, що до завтра діє пропозиція здатися в полон для російських солдатів, які не стріляли в мирне населення.

Голова ОВА також поінформував, що Миколаїв отримав підкріплення, і в сусідніх областях є ще охочі приєднатися до оборони міста.

Ворогу сьогодні дісталось і в Миколаївській, і в Херсонській областях. Одесі, на думку Кіма, протягом найближчих кількох тижнів вторгнення по суші не загрожує.

"Уявляю, як окупанти офігіють, коли дізнаються, що в Україні є ще один Миколаїв, і він знаходиться під Львовом. Ось їм буде сюрприз!" - додав він під кінець.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська намагалися закріпитись на околицях Миколаєва. Також місто кілька днів обстрілювали з реактивних систем зенітного вогню "Град" та "Ураган".

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-