ЗМІ опублікували темник партії путіна для російських депутатів

ЗМІ опублікували темник партії путіна для російських депутатів

Укрінформ
У розпорядження групи "Інформаційний спротив" потрапив так званий темник, розповсюджений серед депутатів правлячої путінської партії "Єдина росія".

Як передає Укрінформ з посиланням на сайт «ІС», темник складається з набору пропагандистських наративів щодо агресії проти України, які широко використовуються російськими ЗМІ та мають озвучуватись однопартійцями нацлідера на засіданнях Держдуми рф.

«У них (темниках – ред.) немає нічого нового, якщо вчитатися в текст, видно традиційні звинувачення України у підготовці удаваного «нападу на Донбас», підготовці біолабораторій та іншу нісенітницю, яку згодовують пересічним росіянам з метою виправдання кривавої війни, яку путінський режим розв'язав проти України. Є посилання на повідомлення міноборони та МЗС рф, які, по суті, також є фейковими і не мають нічого спільного з дійсністю», – йдеться у повідомленні.

«Єдинороси» визнають, що їм доводиться брати участь в інформаційній війні проти України та всього світу, водночас вони продовжують проштовхувати ідею героїзації будь-яких подій, пов'язаних з війною, тим самим роблячи криваві події наріжним каменем національної ідеї росії, що викликає очевидні паралелі з гітлерівською Німеччиною. Втім, на жаль, ідеться про одну сусідську державу в ХХІ столітті, пише «ІС».

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-