Олена Зеленська: Вся Україна просить НАТО закрити небо над нами

Олена Зеленська: Вся Україна просить НАТО закрити небо над нами

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленський наголосила, що вся Україна закликає НАТО закрити небо, однак вони того не роблять і ворожі літаки відкрито винищують цивільних громадян.

Про це вона написала у Фейсбуці після удару по пологовому будинку та дитячій лікарні в Маріуполі, повідомляє Укрінформ.

«Маріуполь. Щойно. Російський авіаудар по лікарні та пологовому будинку. Це страшне відео. А ще страшніше те, чого ми на ньому не бачимо. Ми ще не знаємо, скільки загиблих і поранених мам і дітей. Вся Україна просить НАТО закрити над нами небо. Просить, щоб таке більше не відбувалося. Але нас не чують. А ворожі літаки вже відкрито винищують мирне населення», - підкреслила перша леді.

Як повідомлялося, у середу в Маріуполі російські війська знищили під час авіанальоту пологовий будинок у центрі міста, лікарню, дитяче відділення і терапію. За даними керівника Донецької обласної ВЦА Павла Кириленка, унаслідок авіаудару постраждали 17 медиків та одна породілля.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-