ЗСУ за дві доби знищили вісім повітряних цілей в районі ООС

ЗСУ за дві доби знищили вісім повітряних цілей в районі ООС

Укрінформ
За дві доби Повітряні сили ЗСУ знищили щонайменше вісім повітряних цілей в районі проведення Операції об'єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в Фейсбуці

«За дві доби, 8 та 9 березня, засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗС України було знищено щонайменше вісім повітряних цілей в районі проведення Операції об'єднаних сил. Винищувальна авіація, підрозділи зенітних ракетних військ С-300 та Бук-М1 знищили чотири штурмовики Су-25 і два вертольоти російських окупантів. Також є підтвердження на дві збиті крилаті ракети», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що штурмовики та бомбардувальники Командування Повітряних Сил ЗСУ на різних стратегічних напрямках продовжують підтримувати дії Сухопутних військ ЗС України і завдають ракетно-бомбові удари по колонах ворожої техніки.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-