Російський телепропагандист про втрати в Україні: «Ні-ні-ні, я не хочу це чути!»

Російський телепропагандист про втрати в Україні: «Ні-ні-ні, я не хочу це чути!»

Відео
Укрінформ
Під час пропагандистського "ток-шоу" телеканалу міноборони росії "Звєзда" ведучий почав заважати говорити капітану першого рангу ВМФ рф Володимиру Єраносяну, коли той заговорив про втрати російських загарбників в Україні.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал журналіста Дениса Казанського, який розмістив фрагмент ефіру «Звєзди».

Ведучий перебив офіцера після його емоційних слів: "Там реально наші хлопці, і донецькі, і луганські, і наші сили спецоперацій, гинуть зараз. І наша країна, вона...". "Ні-ні-ні, я не хочу це чути!" – перервав Єраносяна ведучий. Офіцер продовжував: «Вони гинуть однаково, вони все одно гинуть. Вони в ці секунди… Я хочу, щоб ми зараз встали…»

Остаточно перебивши гостя студії телеведучий заявив: «Я вам зараз скажу, що там наші хлопці роблять. Наші хлопці там розбивають фашистську гадину».

Як повідомлялося, на ранок 9 березня Генштб ЗСУ поінформував, що втрати особового складу військ рф становлять понад 12 тис.

Президент рф володимир путін 24 лютого оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили військовий стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-