«Вони у розпачі»: Данілов розповів про зміну тактики та генералів в росії

«Вони у розпачі»: Данілов розповів про зміну тактики та генералів в росії

Укрінформ
Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що Україна має чітке розуміння щодо планів ворога.

Про це він сказав в ефірі українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми на сьогодні маємо чітке розуміння, які плани зараз є у ворога. Вони дещо змінилися з початку війни, яку вони бажали зробити за 2-3 дні і пройти маршем по Хрещатику. Цього ніколи не буде. Більш того, у них зараз інша тактика. У них змінилося керівництво, було знято порядку восьми генералів зі своїх посад, через те, що ті не виконали своїх завдань. Натомість призначені нові. Ми чітко розуміємо, що зараз відбувається в рф. Більш того, можу сказати, що вони в розпачі», - сказав Данілов.

Він додав, що за прогнозами розвідки США, перемога у війні буде за Україною.

«Вчора Комітет Конгресу США заслухав свої підрозділи, які займаються розвідкою, і вони всі в прогнозах сказали, що перемога буде за нами. Чи буде це складно? Так, це буде складно, не треба недооцінювати ворога. Ми його, перепрошую, лупимо по всіх напрямках, але він, як сарана - повзе, повзе, повзе... Але я точно знаю, що ми вистоїмо, бо це - наша земля», - сказав Данілов.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-