Українські військові зламали план наступу ворога на Чернігівському напрямку

Українські військові зламали план наступу ворога на Чернігівському напрямку

Укрінформ
На чернігівському напрямку сьогодні тривають бої з російськими загарбниками. Ситуація знаходиться під контролем Збройних Сил України.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Оперативного командування «Північ».

«На чернігівському напрямку на сьогодні продовжують точитися бої. Днями оборонцям області вдалося знищити передовий пункт управління ворога та декілька колон з колісною та бронетехнікою, чим суттєво вибили його з колії та зламали план наступу. Ситуація знаходиться під контролем Збройних сил України та силовиків, які обороняють Чернігівщину від загарбників», - йдеться в повідомленні.

Водночас зазначається, що загарбники вдаються в паніці до звірячих методів - обстрілюють мирних людей, грабують та знищують їхні домівки вогнем артилерії й танків. Підрозділи росіян потрапляють в оточення українських військових. Аби якось вийти з оточення, вони наносять вогневі ураження по своїх же військах, які скуті ближнім боєм підрозділами ЗСУ, повідомили в командуванні.

Як повідомляв Укрінформ, російський агресор з 24 лютого по 9 березня втратив понад 12 тисяч особового складу. Крім того, російські війська втратили 317 танків, 1070 бойових броньованих машин, 120 артилерійських систем, 49 літаків, 81 гелікоптер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-