Харків повністю контролюється ЗСУ

Харків повністю контролюється ЗСУ

Укрінформ
Наразі Харків повністю контролюється Збройними Силами України.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив керівник Харківської обласної цивільної адміністрації Олег Синєгубов.

«Збройні Сили України міцно тримають оборону Харкова. Російський ворог не робить навіть спроб активного наступу, окрім окремих обстрілів окраїн міста. Як інформує Штаб оборони Харкова, сухопутна частина міста повністю контролюється Збройними Силами України», - йдеться у повідомленні.

За словами Синєгубова, угруповань регулярних ворожих військ та диверсійно-розвідувальних груп у місті немає. Окремих диверсантів швидко виявляють та ліквідують. Як от вранці затримали жінку-розвідницю, яка збирала дані про військові об’єкти.

Очільник області додав, що ворогу не вдалося реалізувати заплановане й у Вовчанському районі. Російський противник на трьох гелікоптерах висадив десантно-штурмову групу. 120 осіб хотіли рухатися на Харків. Утім тероборона та підрозділи сухопутних військ ЗСУ знищили більшу частину десанту прямо на місці. Решта втекла на територію Білгородської області Російської Федерації.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-