В Ізюмі вороги обстріляли лікарню - хворі вибиралися з-під завалів

В Ізюмі вороги обстріляли лікарню - хворі вибиралися з-під завалів

Фото, відео
Укрінформ
В Ізюмі на Харківщині вороги обстріляли центральну міську лікарню, хворим довелося вибиратися з-під завалів. 

Про це повідомив у Фейсбуці заступник голови Ізюмської міськради Володимир Мацокін, передає Укрінформ.

"Я думав, що ворота аду зачинились, а виявилось, що це був тільки перший поверх. Це приймальне відділення нашої ЦМЛ. Ймовірно, чергова секретна база НАТО. Хворі вибиралися з-під завалів як могли", - написав заступник мера.

Як повідомляв Укрінформ, центр Ізюма через обстріли російських загарбників перетворився на суцільну руїну: знищено будівлі залізничного і автовокзалу, суду, коледжу, поліції, магазинів тощо. У місті немає їжі, води, світла, газу, тепла, не працює зв’язок.

За словами позаштатного радника керівника Офісу Президента України Олексія Арестовича, станом на 8 березня, повідомлення про те, що ворог нібито захопив Ізюм, не відповідає дійсності. Там зараз тривають бої.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-