Наступ ворога призупинений на окремих напрямках — Арестович

Наступ ворога призупинений на окремих напрямках — Арестович

Укрінформ
Темпи просування армії російської федерації територією України суттєво сповільнилися. Наразі ворог не становить суттєвої загрози.

Про це радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович заявив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

"Темпи просування ворога суттєво сповільнилися. Зараз на окремих напрямках, де вони наступали, практично зупинені. Ті сили, які продовжують рухатися вперед, рухаються малими силами, проводять попередню розвідку і не становлять суттєвої загрози в тих містах, які вони зазначають у своїх інформаційних повідомленнях", – сказав Арестович.

Радник керівника ОП розповів, що Збройні сили Україні та інші українські сили оборони продовжують оборонну операцію із утримання ворога на таких напрямках, як: Київ, Суми, Чернігів, Харків, Миколаїв, Запоріжжя. За його словами, війська рф намагаються просуватися на цих напрямках, але зазнають втрат внаслідок ударів ракетних та артилерійських військ ЗСУ, а також наземних частин.

Арестович також підкреслив, що героїчно тримаються міста Миколаїв, Суми, Чернігів, Харків та Охтирка.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-