Ворог через бойові невдачі переніс зусилля на інформаційно-психологічні операції - Арестович

Ворог через бойові невдачі переніс зусилля на інформаційно-психологічні операції - Арестович

Укрінформ
Війська російської федерації у війні проти України не мають успіху ні в наземних, ні в повітряних операціях, тому спрямовують проти українців інформаційно-психологічні методи тиску.

Про це радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович заявив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

"Через те, що у ворогів немає успіху ані на землі, ані в повітрі, вони перенесли всі зусилля на інформаційно-психологічні операції проти населення України. Саме тому два-три дні поспіль ми з вами чуємо про захоплення нових міст, просування, небезпеку, масовані удари. Це все спрямовано на те, щоб знищити нашу психологічну готовність до спротиву. Наше завдання триматися і не вірити їхнім брехливим повідомленням", – сказав він.

Арестович запевнив, що весь світ підтримує Україну. Своєю чергою, Збройні Сили України контролюють ситуацію і не дають російській армії закріпитися на місцях, на яких вона прагне просунутися. Водночас воєнно-політичне керівництво держави докладає величезних зусиль для того, аби залучити до України якомога ширшу воєнну, дипломатичну, економічну та гуманітарну підтримку.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-