Росія за 30 років не втратила стільки авіації, скільки за 13 днів в Україні - Президент

Росія за 30 років не втратила стільки авіації, скільки за 13 днів в Україні - Президент

Відео
Укрінформ
Російська федерація за минулі 30 років не втратила стільки авіації, скільки за 13 днів війни проти України, однак у нападників ще достатньо техніки для терору держави та вбивства мирного населення.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час відеозвернення, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми боремось уже 13-й день. Знищуємо окупантів усюди, де можемо. Всюди. Але є небо. Сотні російських крилатих ракет. Сотні бойових літаків окупантів. Сотні гвинтокрилів. Так, ми їх знищуємо - росія за минулі 30 років не втратила стільки авіаційної техніки, скільки за ці 13 днів в Україні. Але в них ще достатньо машин для вбивства. Ще достатньо ракет для терору. Ще достатньо пʼятисоткілограмових бомб, щоб скидати їх на нас, на звичайних людей. На Чернігів і Київ, Одесу і Харків, Полтаву і Житомир. На десятки й десятки українських міст. На мільйони й мільйони мирних українських людей", – підкреслив Зеленський.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-