Маріуполь лишився без зв’язку - в усіх районах міста є руйнування від ворожого вогню

Маріуполь лишився без зв’язку - в усіх районах міста є руйнування від ворожого вогню

Фото
Укрінформ
Захисники Маріуполя зупиняють намагання ворога прорватися у місто. Місто і досі без освітлення, води, газу і зв'язку.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграм-каналі повідомила Маріупольська міська рада.

«Захисники Маріуполя зупиняють намагання ворога прорватися. Важливою є боротьба і не бажання місцевого населення бачити на своїх вулицях російське трикольорове ганчір'я, тож боротьба за український Маріуполь триває!», - йдеться у повідомленні.

Наслідки обстрілів Маріуполя російською армією / Фото: АЗОВ

Зазначається, що російські окупанти продовжують гатити по Маріуполю, при цьому в руйнуваннях від ворожого вогню всі райони. Не лишилося вулиць без розбитих вікон, знищених квартир чи навіть будинків. Складно сказати і на рахунок жертв від російської агресії, адже тіла загиблих сусіди ховають прямо у дворах житлового сектору.

Місто і досі без освітлення, води і навіть газу. Тож містяни готують їжу біля будинків на вогнищах, небезпека їх об'єднує, сусіди допомагають сусідам.

Маріуполь остаточно лишився без зв'язку. Єдина можливість дізнатися про ситуацію в країні - військові. Місцевих, звісно, цікавить безпекова складова та чи продовжує українська армія захищати місто. А ще - вступ до тероборони для захисту міста від московитів, підкреслили у міськраді.

Як повідомлялося, Україна закликала росію невідкладно погодити гуманітарні коридори для Києва, Харкова, Київської, Харківської областей, Волновахи та Маріуполя.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-