Голова Луганської ОВА спростував фейки про захоплення Рубіжного

Голова Луганської ОВА спростував фейки про захоплення Рубіжного

Укрінформ
Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай закликав не вірити фейкам про захоплення російськими загарбниками міста Рубіжного.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Не вірте фейкам про захоплення Рубіжного - брехня!!! Там майорить синьо-жовтий прапор. Орки зі злості продовжують щодень обстрілювати мирне населення. Їм нічого не вдається, а Луганський напрямок для них недосяжний. ЗСУ їм не по зубах, тож зриваються вони на людях», - написав очільник області.

За його словами, сьогодні під ворожий вогонь потрапили Сєвєродонецьк і села громади, Лисичанськ - район заводу гумових технічних виробів. Російські військові цілеспрямовано обстрілюють об‘єкти життєзабезпечення у Рубіжному, аби залишити місто без комунікацій. Гірська громада також мужньо витримує щоденні атаки загарбників.

Гайдай запевнив, що влада повсюди на місцях, ведеться робота над відновленням комунікацій.

«Дяка всім: комунальникам, газовикам, електрикам, працівникам водоканалів, ДСНС, поліції - респект! Міста функціонують, тому що ви працюєте, незважаючи ні на що!», - зазначив голова ОВА.

Він також повідомив, що евакуація триватиме, гуманітарна допомога прибуває, за що треба подякувати волонтерам по всій країні та за кордоном. Гайдай порадив звертатися до волонтерського штабу в Льодовому й Сєвєродонецьку.

«Дякую вам, мешканці Луганщини, за витримку і за Україну у ваших серцях! Дівчата, любі, нехай завтра буде один подарунок - МИР! Все буде Україна!» - написав Гайдай у переддень 8 Березня.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-