У Миколаєві від ракетного удару загинули вісім військових ЗСУ

У Миколаєві від ракетного удару загинули вісім військових ЗСУ

Відео
Укрінформ
У Миколаєві внаслідок удару крилатою ракетою "Калібр" по військовій частині вісім українських бійців загинули, вісім пропали безвісти, ще 19 поранені.

Про це повідомив у Телеграмі голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, передає Укрінформ.

"Сьогоднішній день навряд чи можна назвати добрим. О 5-й ранку атакували наше місто. Підло й цинічно, коли люди спали. «Калібр» - крилата ракета полетіла до 79-ї бригади, солдати в казармі просто спали. За підсумками дня, вісім загиблих, вісім безвісти зниклих,19 поранених", - розповів він, зауваживши, що дані про потерпілих мирних жителів продовжують збирати.  

Також Кім повідомив, що українська артилерія героїчно відбила місто. "Була команда взяти Миколаїв за будь-яку ціну. Вони йшли з трьох напрямків. Ми відбилися, добре їх відігнали, покарали, але жертви є саме через цинічний удар о 5-й ранку по місту", -  резюмував голова ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок обстрілу Миколаєва з реактивної системи залпового вогню «Смерч» 7 березня виникло п'ять пожеж у житловому секторі та на об'єктах промисловості. Масштаби руйнування встановлюються. За даними ДСНС, через ворожі обстріли житлових кварталів загинув чоловік, також з-під завалів будинку рятувальники витягли поранену жінку.

24 лютого президент рф владімір путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-