У російських військових немає шансів захопити Миколаїв – очільник області

У російських військових немає шансів захопити Миколаїв – очільник області

Укрінформ
Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім заявив, що у російських військових немає шансів захопити місто – його ніхто не віддасть. 

Про це він розповів в інтерв’ю «Радіо Свобода», передає Укрінформ.

«У ворога немає шансів взагалі. Треба далі вірити і відстоювати свої права. Громадяни мають вірити і підтримувати, бо якщо немає підтримки у ворога – йому тут нічого робити. Вони тут хочуть зробити якусь картинку, «референдум», а це неможливо. У Президента зараз підтримка майже 100%, у ворога немає шансів взагалі. Зараз всього вистачає, товари першої необхідності всі є. Також є і резерви. Ми місто не здамо, будемо тут довго!» - сказав Кім.

За його словами, в Миколаївському регіоні зі зв’язком поки нормально, відповідну інфраструктуру охороняють та не дають до них підступитися загарбникам. 

«Тероборона давно вже заповнена. Всі давно вже на вулицях. Зараз ми активно формуємо окремі батальйони. Люди до нас навіть приїжджають з інших міст, тих, де немає активних військових дій, бо хочуть допомагати. Навіть приїжджають з інших країн. З яких – не скажу», - додав Кім.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок сьогоднішнього обстрілу Миколаєва з реактивної системи залпового вогню «Смерч» виникло п‘ять пожеж у житловому секторі та на об'єктах промисловості. Наразі масштаби руйнування встановлюються.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ. 

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Також наша країна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-