Захисники Маріуполя знищили танкову роту рф та близько 40 загарбників

Захисники Маріуполя знищили танкову роту рф та близько 40 загарбників

Фото
Укрінформ
Українські військові захищають Маріуполь від російських загарбників, зокрема, знищили цілу танкову роту противника та 6 бойових броньованих машин.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"Українські захисники продовжують міцно утримувати оборону Маріуполя. Російські окупанти в боях за «Місто-герой України» несуть колосальні втрати. Так, сьогодні морські піхотинці та військовослужбовці полку Азов знищили цілу танкову роту противника, а також 6 бойових броньованих машин та близько 40 загарбників", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, до рук воїнів Об’єднаних сил потрапила документація кремлівських окупантів з поіменним списком особового складу підрозділу та їхніми адресами.

"Маріуполь стоїть, а ворог буде лежати в нашій землі. Слава Україні!" - додають в ООС.

Як повідомлялося, командир полку «Азов» Денис Прокопенко закликав світ закрити небо над Україною і зарадити гуманітарному колапсу в Маріуполі. Командир полку зауважив, що ворог порушує правила війни, обстрілюючи цивільних та руйнуючи інфраструктуру міста, а також піддає маріупольців геноциду, наголосивши на критичній нестачі води та їжі і відсутності електрики та газу в холодну пору року протягом кількох днів.

ЗСУ захищають Маріуполь: знищили танкову роту рф та близько 40 загарбників / Фото: Операція об'єднаних сил

5 і 6 березня організована після переговорів з рф масова евакуація жителів Маріуполя була перенесена у зв'язку з ворожими обстрілами по затвердженому шляху проходження «зеленим коридором».

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан й оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-