У Прилуцькому районі ЗСУ знищили ворожу техніку

У Прилуцькому районі ЗСУ знищили ворожу техніку

Укрінформ
У Прилуцькому районі на Чернігівщині українські військові знищили ворожу техніку й облаштовують свої позиції.

Про це в Телеграмі повідомляє Суспільне Чернігів, передає Укрінформ.

"Вчора та сьогодні в Прилуцькому районі працювали ЗСУ, витіснили ворога із села Колісники. Була знищена ворожа техніка, яка була окопана, вони там деякий час знаходилися. Там у нас було найбільше скупчення ворожої техніки. Тепер облаштовуємо свої позиції в тому напрямку", - розповів Суспільному в. о. голови Прилуцької військової адміністрації Володимир Чернов.

Чернов також додав, що сьогодні у таких населених пунктах як Ічня та Парафіївка є пряме сполучення із Прилуками. На сьогодні в Прилуцькому районі фактично немає таких територіальні громади, з якими було би сполучення. Всі громади під українським контролем; в Прилуцькому районі відсутній рух ворожих сил, але є полонені.

Як повідомлялось, 24 лютого президент РФ Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-