На Миколаївщині російські загарбники обстріляли та пограбували журналіста зі Швейцарії

На Миколаївщині російські загарбники обстріляли та пограбували журналіста зі Швейцарії

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині російські загарбники обстріляли та пограбували журналіста зі Швейцарії. Поліцейські з Кіровоградщини допомогли пораненому чоловіку дістатися до лікарні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Кіровоградської області.

Зазначається, що Гійом Бріке (Guillaume Briquet), громадянин Швейцарії, незалежний журналіст, працював на території сусідньої області, висвітлюючи події, що відбуваються в Україні. 6 березня під час руху в бік Миколаєва його броньований автомобіль був обстріляний російськими військовими. 

«Кілька куль влучили в скло, спричинивши іноземцю поранення. Журналіст отримав пошкодження обличчя та передпліччя. Після зупинки транспортного засобу російські загарбники відібрали в громадянина документи, грошові кошти, фото-, відеотехніку, ноутбук й інші цінні речі та відпустили», - йдеться в повідомленні.

Гійом Бріке (Guillaume Briquet), громадянин Швейцарії, незалежний журналіс
Гійом Бріке (Guillaume Briquet), громадянин Швейцарії, незалежний журналіст.

Після цього потерпілий журналіст якомога вирушив на територію Кіровоградщини. Пораненого на блокпосту зустріли поліцейські Кропивницького, які допомогли чоловіку дістатися лікувального закладу, де йому було надано медичну допомогу.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого Росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім - масштабне вторгнення. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Війна Росії проти України триває вже одинадцятий день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-