В Україну надійде додаткова партія вугілля з Польщі для підтримки роботи ТЕС

В Україну надійде додаткова партія вугілля з Польщі для підтримки роботи ТЕС

Укрінформ
"ДТЕК Енерго" домовилося про постачання додаткової партії імпортного вугілля з Польщі для підтримання роботи ТЕС у період війни з РФ.

Про це повідомляє Урядовий портал, передає Укрінформ.

Енергетичне вугілля надійде на ТЕС компанії впродовж березня у рамках контракту з польським вугледобувним підприємством Bogdanka.

На сьогодні в енергосистемі працюють 23 енергоблоки ТЕС "ДТЕК Енерго". На складах електростанцій зосереджено достатньо вугілля (без урахування запасів Луганської ТЕС), забезпечено регулярне підвезення вугілля у достатній кількості.

Винятком є Луганська ТЕС, зупинена через військові дії, та Запорізька ТЕС, поповнення складів якої призупинено через пошкодження колії та зупинення залізничного сполучення в регіоні.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 12:00 6 березня в Україні працюють всі види генерації – атомні, теплові та гідроелектростанції. Графік споживання електроенергії залишається без змін. Запорізька АЕС під контролем окупантів, але її співробітники повністю забезпечують належне функціонування станції, яка працює двома енергоблоками.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-