"Заїжджена платівка" : Українським захисникам на телефони приходять погрози

Укрінформ
Українським захисникам надходять смс-повідомлення з погрозами.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба операції Об'єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

"Заїжджена платівка" російських окупантів. Нічого нового російські пропагандисти придумати не можуть. Усі, хто був в районі проведення антитерористичної окупації ще у 2014 році, добре пам’ятають, як на телефони приходили погрози або якісь незрозумілі повідомлення. Так і зараз до наших захисників почали знову приходити подібні смс", - ідеться в повідомленні.

В ООС зауважили, що подібні смс "не лякають, а радше звеселяють українських бійців, бо така незграбна спроба психологічного впливу лише демонструє безпорадність російських "агентів впливу".

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-