Під Маріуполем Нацгвардія знищила три танки і близько тридцяти ворогів

Під Маріуполем Нацгвардія знищила три танки і близько тридцяти ворогів

Відео
Укрінформ
Загін спеціального призначення Національної гвардії України провів контратаку на ворога під Маріуполем, у результаті якої було знищено близько тридцяти загарбників, 3 ворожі танки, 4 БМП, 2 Тигра.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Національної гвардії України.

«Силами загону спеціального призначення Національної гвардії України під Маріуполем було проведено контратаку, в результаті якої знищено 3 ворожі танки, 4 БМП, 2 Тигра, близько тридцяти окупантів. Двоє потрапили в полон. Опинившись у полоні, росіяни заспівали вже звичну для них пісню про «мы не знали, куда нас отправляют». Та все вони знали», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що двоє танкістів, один з яких - російський офіцер-командир взводу, вирішили здатися.

«Ну а інші екіпажі, що знаходилися в розбитій колоні бронетехніки, залишилися в палаючих машинах назавжди. Тепер росіяни закликають інших солдат та офіцерів, що прийшли на українську землю, не вчиняти військових злочинів та здаватися, не ставати окупантами і припинити вбивати громадян України», - поінформували у НГУ.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-