Під Миколаєвом розгромили групу загарбників – ними виявилися зрадники з Криму

Під Миколаєвом розгромили групу загарбників – ними виявилися зрадники з Криму

Укрінформ
Служба безпеки України (СБУ) поіменно встановила кожного з батальйонно-тактичної групи загарбників, розгромлених під Миколаєвом українськими силовиками.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба СБ України у Телеграмі.

«Карма в дії! Під Миколаєвом українські силовики розгромили батальйонно-тактичну групу окупантів. Більшість її особового складу – колишні українські військові, які у 2014 році зрадили нашу державу і перейшли на бік РФ у Криму. Відтоді СБУ поіменно визначила кожного зрадника і чекала нагоди, щоб покарати їх, оскільки вони переховувалися на тимчасово окупованій території», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі «Путін допоміг СБУ притягнути винних до відповідальності – сам відправив зрадників на вірну смерть в Україну».

Окрім того, СБУ захопила документи військових РФ.

«У нас є таблиця позивних, номери мобільних телефонів, флеш носії, SIM-картки та особисті документи російських загарбників. Список тих, на кого чекає правосуддя СБУ, поповнився. Докладаємо усіх зусиль, щоб усі вони були покарані! Разом переможемо», - поінформували у відомстві й виклали скрін таблиці позивних посадових оcіб 1 БТГр.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-