Резніков: Кремль поки не хоче визнати свого фіаско, але цей час вже близько

Резніков: Кремль поки не хоче визнати свого фіаско, але цей час вже близько

Укрінформ
Невдоволення і деморалізація серед окупаційних військ посилюється. Кремль поки не хоче прийняти і визнати свого фіаско, але цей час вже близько.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці написав міністр оборони України Олексій Рєзніков.

"Ситуація на позиціях контрольована. Так, в нас теж є втрати. Але кожне ім‘я, кожен наш Герой не буде забутим. Так як і не буде забутий кожен вбивця. Ми розуміємо цінність життя і цінність свободи. Життя кожного українця - безцінне!", - написав Резніков.

За його словами, на визначених напрямках українські воїни переходять у контратаки, ворог втрачає десятки одиниць техніки, просто кидає її та втікає: "Тим самим поповнюючі наш «парк» техніки. Ворог згине від своєї ж зброї. Кремль поки не хоче прийняти і визнати свого фіаско. Але цей час вже близько. Невдоволення і деморалізація серед окупаційних військ посилюється. До них приходить прозріння, як і до деяких російських олігархів. Все більше випадків небажання воювати", - написав Рєзніков.

Міністр нагадав, що ворог продовжує нести суттєві втрати: знищено понад 90 літаків та гелікоптерів, кількох ворожих пілотів взяли в полон, вони є важливими свідками на майбутньому військовому трибуналі.

"Ворог був зупинений у Києві та Харкові, відкинутий у Миколаєві. Одеса – наш стратегічний резерв. Поповнення сил противника буде все більше ускладнюватись, якість поповнення буде ще гіршою", - зауважив Резніков.

"Кремль остаточно відкинув спроби приховувати свої наміри – вони прийшли нищіти нашу країну, нищіти наш народ. В них нічого не вийде. Вони ведуть війну з жінками та дітьми. Вони не перемогли воїнів, які захищають Харків – вони почали воювати з Харківським університетом. Росіяни - звичайні терористи. А терористи будуть знищені. ...Ми робимо все можливе, щоб забезпечити гуманітарні коридори, вивести наших людей з під обстрілів, забезпечити підвіз гуманітарної допомоги. МИ нікого не кинемо і дуже скоро повернемось", - написав Рєзніков.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-