Російські війська не мають ресурсу займати міста - голова Миколаївської ОВА

Російські війська не мають ресурсу займати міста - голова Миколаївської ОВА

Відео
Укрінформ
Російські загарбники не мають ресурсу займати міста, тому що для цього потрібен адмінперсонал, фіктивний референдум та інші процеси.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, повідомляє Укрінформ.

"У мене є така думка. Судячи з того, що відбувалося в Херсоні та в Енергодарі, то у ворога просто немає ресурсу займати міста. Для цього потрібен адмінперсонал, фіктивний референдум і таке інше. Схоже, вони розуміють, що жодних шансів у них немає - будь-які референдуми під дулами автоматів в Україні - це неможливо. Тому мені здається, що загроза захоплення міста ще зменшується", - написав він.

Кім зазначив, що війна об'єднала проти Росії і влада області зараз єдина, працює з усіма політсилами.

"Усі в строю, усі ненавидять росіян, люблять Україну. Тут, я думаю, що наші позиції тільки зміцнюються. Тепер я розумію, що вони можуть, чого не можуть, це додає сил. Маю вам сказати, що з кожним днем ​​боїв наша армія, зокрема, наша миколаївська обласна армія стає дедалі сильнішою", - зазначив Кім.

Як повідомлялося, 5 березня російські війська цілий день атакували Миколаїв. Захисники міста збили чотири вертольоти, літак та взяли трофейну військову техніку. Також російські загарбники випустили по Миколаєву три залпи з установки "Смерч".

24 лютого глава держави-агресора Володимир Путін оголосив війну Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-