На Луганщині агресором знеструмлено 758 трансформаторних підстанцій

На Луганщині агресором знеструмлено 758 трансформаторних підстанцій

Укрінформ
На Луганщині російським агресором знеструмлено 758 трансформаторних підстанцій (ТП), 82 331 споживач перебуває без світла, 23 населених пунктів частково, 33 – повністю.

Про це повідомляє ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання», передає Укрінформ з посиланням на Рубіжанську міську раду Луганської області.

«Через сьогоднішні обстріли у Рубіжному, Сєвєродонецьку знову збільшилися пошкодження ліній електропередачі. За уточненими даними станом на 05.03.2022 року на Луганщині знеструмлено 758 ТП, 82 331 споживач перебуває без світла, 23 населених пунктів частково, 33 повністю», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що енергетики підприємства ведуть аварійно-відновлювальні роботи за можливості. Важкі апокаліптичні часи для проведення відновлювальних робіт, проте найважливішим фактором є повернення світла в оселі уцілілих помешкань.

«Лінії енергопостачання пошматовані, майже всюди потребують масштабних реконструкцій з нуля. Вдалі спроби сьогодні відновити Попаснянщину, Кремінну, але є ще проблемні питання, будемо намагатися під'єднати», - заявили у ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання».

Енергетики подякували своїм споживачам за порозуміння, тому що підприємство залишилося без необхідних ресурсів, закінчується паливо та матеріали.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-