Розвідка оприлюднила список російських військових, які вторглись в Україну з Білорусі

Розвідка оприлюднила список російських військових, які вторглись в Україну з Білорусі

Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило список військовослужбовців 11 А ВПС та ППО російських окупаційних військ, які здійснюють вторгнення в Україну з боку Республіки Білорусь.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі ГУР Міноборони. 

«Кожний українець повинен знати їхні імена! ГУР МО України оприлюднює список військовослужбовців 11 А ВПС та ППО російських окупаційних військ, які здійснюють вторгнення в Україну з боку РБ. Ви прийшли на нашу землю проводити спецоперацію по демілітаризації? Насправді ж вбиваєте мирне населення», - зазначили у МОУ.

Українські захисники обіцяють показати ворогу те, «що таке справжня демілітаризація, знищуючи їх один за одним». Ознайомитись зі списком можна за цим посиланням. 

Як повідомлялося, в Україні створюється Інтернаціональний легіон територіальної оборони у складі іноземців, які бажають долучитися до опору російським загарбникам та захисту світової безпеки. Згідно з відповідним указом, іноземці мають право вступити до ЗСУ на військову службу за контрактом у добровільному порядку, зокрема й до лав Сил територіальної оборони. 

Президент РФ Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Збройні сили України та підрозділи територіальної оборони дають жорстку відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-