Польські митники спростили оформлення гуманітарної допомоги для України

Польські митники спростили оформлення гуманітарної допомоги для України

Укрінформ
Польські митники максимально спростили оформлення гуманітарної допомоги і забезпечують швидкий пропуск її на територію України. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державної митної служби України у Телеграмі.

Зазначається, що польські високопосадовці під час зустрічі з керівництвом Держмитслужби поінформували, що вже максимально спростили оформлення гуманітарної допомоги і забезпечують швидкий її пропуск до України.

Щодо першочергових речей, особливо лікарських засобів, то на польській стороні немає жодних обмежень їх пропуску. Також польські митники запевнили, що максимально сприяють і допомагають у швидкому перетині кордону, особливо жінкам з дітьми.

У Держмитслужбі додали, що служба продовжує проводити двосторонні перемовини з колегами сусідніх країн Євросоюзу задля координації та оперативного розв'язання нагальних питань, що виникають безпосередньо на кордонах.

Як повідомлялось, президент РФ Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Збройні сили України та підрозділи територіальної оборони дають жорстку відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-