Ситуація у Києві контрольована, триває накопичення запасів – КМДА

Ситуація у Києві контрольована, триває накопичення запасів – КМДА

Укрінформ
Ніч у Києві пройшла спокійно, ситуація у столиці перебуває під контролем.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу КМДА.

«У нас закінчилася комендантська година, розпочинає роботу громадський транспорт, розпочинають роботу магазини та аптеки. Тому сьогодні можна купити всі товари першої необхідності», – зазначив Поворозник.

Він додав, що мешканці міста отримують електроенергію, воду і газ, зв’язок стійкий на всій території столиці. У Києві працює гуманітарний штаб, триває накопичення продуктів і запасів першої необхідності.

Водночас Поворозник закликав громадян допомагати тим, хто поряд: «Можливо, хтось потребує допомоги, можливо комусь потрібні ліки, їжа. Телефонуйте на гарячі номери, які є на сайтах Київської міської влади, а також на сторінках гуманітарного штабу, щоб надати всебічну допомогу тому, хто її потребує».

Він також звернувся до власників ветеринарних аптек та магазинів, щоб вони поновили продаж товарів першої необхідності для домашніх улюбленців.

Поворозник нагадав, що на вихідних комендантська година у Києві триватиме, як і сьогодні, з 20:00 до 7:00.

Посадовець закликав киян не відходити далеко від дому з огляду на те, що час від часу лунають сирени про повітряні напади й потрібно швидко спуститися в укриття.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-