Зеленський: Ми - воїни світла, і ніхто на Землі не скаже, що це пафос

Зеленський: Ми - воїни світла, і ніхто на Землі не скаже, що це пафос

Укрінформ
Навіть якщо агресор позбавить українців кисню, ми вдихнемо на повні груди, щоб сказати – геть з нашої землі!

На цьому Президент України Володимир Зеленський наголосив під час відеозвернення, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо в російських політиків ще залишились очі, вони зможуть побачити, що таке Україна, що таке наша свобода. Окупанти думали, що можуть відключити українцям телебачення, відключити наш звʼязок. Відібрати продукти харчування. Можуть відключити електроенергію. Вони думали, що це змусить українців підкоритися. Але навіть якщо ви позбавите нас кисню, ми вдихнемо на повні груди, щоб сказати: геть з нашої землі! Навіть у повній темряві ми бачимо правду. І будемо битися, поки не потемніє в наших очах. Бо ми – воїни світла. І сьогодні ніхто на Землі не зможе сказати, що ця репліка – пафос", – підкреслив глава Української держави.

Він зазначив, що сьогодні дев‘ятий день війни, і на дев‘ятий день в українців заведено згадувати померлих. "Вічна памʼять кожному, хто загинув за Україну", – сказав Зеленський.

24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-