Українські захисники не пускають російські колони в Маріуполь

Українські захисники не пускають російські колони в Маріуполь

Укрінформ
Збройні сили України, полк "Азов", Національна гвардія, прикордонники, територіальна оборона, СБУ та прості маріупольці не пускають російські колони в місто.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС, передає Укрінформ.

«Маріуполь дев'ятий день бореться з російською ордою. Тривають важкі бої. Захисники міста мужньо б’ються з переважаючими силами ворога. Збройні сили України, полк "Азов", Національна гвардія, прикордонники, територіальна оборона, СБУ та прості маріупольці не впускають російські колони. Ворог люто нищить місто, яке відмовилось приймати його з хлібом-сіллю, аби українські захисники зневірилися та припинили чинити опір. Проте цього не станеться», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за цей тиждень оборонці Маріуполя вже знищили понад 30 одиниць ворожої бронетехніки: танків, БМП, "Тигрів", автозаправників тощо. Крім цього, знешкоджено понад 100 чоловік піхоти та дві розвідувальні групи загарбників. В тилах окупантів успішно працюють наші розвідувальні групи.

"Маріуполь стоїть! Маріуполь - це Україна!" - наголошують в ООС.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні українські захисники взяли під контроль Гостомель на Київщині, знищивши щонайменше 50 російських окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-