Данілов: Наше завдання – прорвати інформблокаду про «добрі наміри РФ»

Данілов: Наше завдання – прорвати інформблокаду про «добрі наміри РФ»

Укрінформ
Завдання української влади та громадян – прорвати інформаційну блокаду щодо начебто добрих намірів Російської Федерації у війні проти України.

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив у ефірі телеканалу "Україна 24", передає кореспондент Укрінформу.

Так, Данілов зауважив, що деякі публічні особи в Росії вже сумніваються у правдивості інформації, яку оприлюднюють офіційні ресурси РФ. Зокрема, за його словами, російські парламентарії ставлять питання, чому в роті було 100 солдатів, а залишилося чотири.

"Наше завдання прорвати цю інформаційну блокаду, що вони сюди заходять з нібито добрими намірами, що тут їх зустрічають із квітами. Наприклад, та провокація, яку вони мали робити в нашому славетному місті Херсоні, провалилися", – наголосив секретар РНБО.

24 лютого Росія оголосила війну Україні. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-