«Мы сами виноваты»: СБУ оприлюднила відео з захопленим ворожим танкістом

«Мы сами виноваты»: СБУ оприлюднила відео з захопленим ворожим танкістом

Відео
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила відео із захопленим російським танкістом, який, серед іншого, закликає своїх рідних у РФ не вірити жодному слову із російського ТБ.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба СБУ поінформувала у Телеграмі.

«Не верьте российской пропаганде! Нас не около десяти, нас около десяти тысяч человек погибли! Мы сами виноваты...», - цитує слова захопленого загарбника СБУ.

Уточнюється, що російський окупант таки вирішив розповісти правду своїм близьким в РФ, хоч і після того, як потрапив в український полон.

Також танкіст-загарбник благає своїх рідних у РФ не довіряти жодному слову, яке лунає із російського телебачення, бо кремлівська влада навмисно промиває мізки брехнею.

Окупант зізнається, що Росія - агресор, їхні війська б'ють по цивільним та вбивають дітей. Водночас каже, що для нього полон це – «єдиний шанс на виживання». «Жити він буде, але безкарним – не залишиться! Разом переможемо», - зазначається у повідомленні СБУ.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-