Intel зупинила поставки до Росії та Білорусі

Intel зупинила поставки до Росії та Білорусі

Укрінформ
Найбільша у світі компанія-виробник напівпровідникових елементів та пристроїв Intel заявила, що припиняє поставки своєї продукції до Росії та Білорусі через вторгнення в Україну.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заяву компанії.

«Intel засуджує вторгнення Росії в Україну, і ми призупинили всі поставки клієнтам як у Росії, так і в Білорусі. Наші думки з усіма, хто постраждав від цієї війни, включаючи жителів України та сусідніх країн і всіх, у кого є родини, друзі та близькі в цьому регіоні», - йдеться у заяві.

В Intel заявили, що запустили кампанію зі збору пожертвувань, яка вже зібрала понад $1,2 млн, для надання допомоги Україні через Intel Foundation.

«Ми пишаємося роботою, яку проводять наші команди у сусідніх регіонах, включаючи Польщу, Німеччину та Румунію, щоб допомогти біженцям. Ми й надалі будемо з народом України та світовою спільнотою закликати до негайного припинення цієї війни та швидкого повернення до миру», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан і оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Понад 1 мільйон українців втекли та почали прибувати до сусідніх центральноєвропейських країн після того, як Росія вторглася в Україну 24 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-