Під Енергодаром стоять близько 90 одиниць ворожої техніки і підрозділи «кадирівців»

Під Енергодаром стоять близько 90 одиниць ворожої техніки і підрозділи «кадирівців»

Укрінформ
Біля Енергодару зосереджено близько 90 одиниць техніки та підрозділи кадирівців, які мали тепловізори та зброю для ефективного бою в нічних умовах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України у Фейсбуці.

«Біля Енергодару зосереджено біля 90 одиниць техніки, підрозділи кадирівців, які мали тепловізори та зброю для ефективного бою в нічних умовах. У особового складу Національної гвардії України маються втрати та поранені. Інформація уточнюється щодо кількості», - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що у четвер із шостої години вечора ворог активно продовжив спроби пройти до об'єктів Запорізької АЕС.

Зокрема, після опівночі почалися активні обстріли наших позицій які охороняла та обороняла Нацгвардія України.

«Противник застосовував вогонь із танків, зі стрілецької зброї, а також вогонь снайперів. Унаслідок чого відбулося загорання приміщень. На базі Запорізької атомної електростанції виникла пожежа адміністративного приміщення та навчально-тренувального корпусу від обстрілів окупантами», - уточнюється у повідомленні.

Зазначається, що, незважаючи на це, ворог продовжив стріляти у напрямку станції.

«Допустити підрозділи ДСНС до гасіння пожежі вдалося лише під ранок і частково локалізувати пожежу», - уточнили в МВС.

Тут поінформували, що представники станції заявляють, що наразі на найбільшій АЕС Європи є реальна загроза ядерної небезпеки, тож було відключено один блок.

24 лютого президент Росії Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-