У Херсоні російські загарбники захопили телевежу – МВС

У Херсоні російські загарбники захопили телевежу – МВС

Укрінформ
У Херсоні та Херсонській області ворог окупував телевежу та телерадіомовлення і поширюватиме інформацію цим містом.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ України у Фейсбуці.

«Херсон та область: Ворог окупував телевежу та телерадіомовлення й розповсюджуватиме новини та інформацію Херсоном. Звичайно, це величезна кількість фейків, дезінформації та пропаганди. Уряд ніколи не віддасть й клаптик нашої землі. Все, що буде сказано з боку терористів – брехня», - йдеться у повідомленні.

Також, за даними МВС, окупанти не дають можливості створити зелений коридор, аби далі розвивати гуманітарну катастрофу міста.

Наголошується, що ворог - підлий: він планує привезти гуманітарний конвой з Росії та журналістів, знімати сюжети, як воєнні РФ забезпечують містян їжею та медикаментами, і у результаті – ще одна пропаганда для російського споживача.

«Влада працює над забезпеченням громадян усім необхідним і це питання буде вирішено якнайшвидше! На відміну від ворога, Українці розумні, мудрі, освічені та здатні аналізувати ситуацію. Потрібно не допустити, щоб ворог отримав бажане! Тримаймося, ми разом та своїй землі», - поінформували в установі.

Як повідомлялося, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. З того часу війська РФ неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит» тощо.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор МКС Карім Хан ініціював початок повноцінного розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-