Координаційні штаби з гуманітарних та соціальних питань працюють наповну - Зеленський

Координаційні штаби з гуманітарних та соціальних питань працюють наповну - Зеленський

Укрінформ
Координаційні штаби з гуманітарних та соціальних питань, створені для допомоги громадянам України у зв‘язку з війною, розпочатою Російською Федерацією, працюють наповну.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив у зверненні в четвер, передає кореспондент Укрінформу.

Глава Української держави констатував, що російська армія відрізає мирним українцям електрику, воду, опалення, залишає людей без їжі та без ліків.

"Ви розстрілюєте маршрути, за якими можна провести евакуацію. Немає такої зброї, яку ви не використали би проти нас, проти вільних громадян України. А тепер ви виходите і розповідаєте своїм пропагандистам, що ви збираєтеся посилати в Україну так звані гуманітарні колони. Запам’ятайте, безбожники, коли мільйони людей проклинають, вам нічим рятуватися", – наголосив Зеленський.

Він повідомив, що громадяни в усіх регіонах України, які потерпають від війни, отримують усе необхідне. "Координаційні штаби працюють наповну. Справжні гуманітарні вантажі в дорозі", — підкреслив глава Української держави.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 2 березня підписав указ щодо створення Координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань, який допомагатиме громадянам у подоланні складних життєвих обставин у зв'язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-