На Полтавщини українські військові знищили колону російської техніки

На Полтавщини українські військові знищили колону російської техніки

Фото
Укрінформ
На півночі Полтавської області цієї ночі українська армія знищила колону ворожої техніки. Втрати загарбників уточнюються.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, передає Укрінформ.

"Восьмий день героїчної боротьби. Ситуація на Полтавщині контрольована. Цієї ночі українська армія знищила колону російської техніки на півночі області, втрати ворога уточнюються", - йдеться у дописі Луніна.

Відео та фото розбитої техніки начальник Полтавської обласної військової адміністрації оприлюднив на своєму Телеграм-каналі.

На Полтавщині ЗСУ знищили колону російської бойової техніки / Полтавська ОДА

"Всі окупанти мають зрозуміти одне: хто до нас прийде з мечем – від меча і загине. Прекрасна робота української армії на півночі регіону, на межі Сумської та Полтавської областей. Чергова порція підбитої російської техніки", - підписав оприлюднені фото і відео Лунін.

Також він зазначив, що на Полтавщині продовжують укріплювати оборону регіону, відправляють десятки тонн допомоги до Сумської та Харківської областей, формують продрезерв Полтавської області.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-