Центр протидії дезінформації застерігає: ворог мінує кинуту техніку

Центр протидії дезінформації застерігає: ворог мінує кинуту техніку

Укрінформ
Центр протидії дезінформації при РНБО України попереджає про небезпеку – на Сумщині ворог мінує покинуту техніку.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив Центр протидії дезінформації при РНБО.

«За інформацією Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України, на Сумщині ворог мінує кинуту техніку», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 1 березня у Сумській області допомогою «Байрактара» біля с. Пустовійтівка Роменського району було знешкоджено близько 80 одиниць ворожої техніки, половина з яких - "Гради". Поблизу с. Бішкинь - близько 100 одиниць, в основному танки та БТР. Про це повідомив голова Сумської обласної держадміністрації Дмитро Живицький.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-