Росіяни все частіше пишуть у соцмережах про смерть своїх військових в Україні

Росіяни все частіше пишуть у соцмережах про смерть своїх військових в Україні

Укрінформ
У різних месенджерах та соціальних мережах, популярних у РФ, з'являється все більше записів про російських військовослужбовців, які загинули під час воєнних дій в Україні.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на добірку дописів за останню добу, зроблену Радіо Свобода.

Губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв повідомив у ТГ-каналі про смерть командира розвідувальної роти, капітана Олександра Лисенка.

Депутат Челябінської міськдуми Володимир Корнєв на своїй сторінці російської соцмережі розповів про смерть в Україні свого однокласника, офіцера-контрактника, випускника Челябінського військового танкового училища Костянтина Глушкова. Судячи з фотографій військовослужбовців, які служили з Глушковим, він входив до 417-го окремого розвідувального батальйону (входить до 42-ї гвардійської мотострілецької дивізії).

Губернатор Астраханської області РФ Ігор Бабушкін повідомив про смерть «земляка з Красноярського району» сержанта Армана Наринбаєва.

Губернатор Ульяновської області Олексій Руських повідомив про двох загиблих десантників із 31-ї бригади ПДВ, не назвавши їхніх імен.

Глава Кабардино-Балкарії Арсен Коков розповів про загибель чотирьох жителів республіки, також не називаючи їхніх імен та звань.

У понеділок у російській соціальній мережі з'явилося повідомлення про загибель військовослужбовця з в/ч, яка розташована в м. Клинці Брянської області, Артема Рогачова. Серед повідомлень у коментах був такий текст: «Близько 40 людей привезуть днями. Місця їм уже приготували». Радіо Свобода намагалося зв'язатися з жінкою, яка залишила такий запис, але та не відповіла.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-