Зеленський: Україна воює, допомога партнерів потрібна щодня

Зеленський: Україна воює, допомога партнерів потрібна щодня

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголошує, що в Україні війна іде щодня, а тому допомога від партнерів потрібна щодня, і діяти треба максимально швидко.

Як передає Укрінформ, про це глава Української держави сказав в інтерв'ю журналістам CNN і Reuters.

"Україна воює щодня і допомога їй потрібна щодня. Україна точно не повинна витрачати час на ті чи інші бюрократичні процеси. Сьогодні у нас воєнний стан, і ми керуємо державою в іншому форматі. Нема часу для обговорення, нема багато кабінетів для спілкування і прийняття рішень, немає великої кількості людей, які б через політику домовлялися, щоб отримати результат. У цій війні є конкретика і необхідність щось робити", - сказав Президент.

Він наголосив, що у стані війни усі рішення приймаються дуже швидко, армія все робить швидко, українці захищають свою державу швидко. "І так само, якщо нам хочуть допомогти, то всі (партнери України - ред.) повинні теж діяти швидко", - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська четвертий день обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки. В Україні запровадили військовий стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-