Війна з Росією: у Генштабі поінформували, де йдуть бої

Війна з Росією: у Генштабі поінформували, де йдуть бої

Укрінформ
Ведення російськими окупантами вогню реактивними системами залпового вогню та авіаудари свідчать, що вони неспроможні воювати з готовим до тотального супротиву українським народом.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ станом на 18 годину 1 березня, оприлюднену у Фейсбуці.

"Російські окупанти продемонстрували усьому світу свою підступність: нанесення ракетних ударів, ведення вогню реактивними системами залпового вогню та авіаудари свідчать, що вони неспроможні воювати з готовим до тотального супротиву Українським Народом. “Сміливість” окупантів проявляється тільки у залякуванні мирного населення та мародерстві", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ЗСУ на Сіверщині продовжують ведення оборонних боїв на зайнятих рубежах, із завданням – не допустити просування противника в напрямках населених пунктів Кіпті та Ніжин. Частина сил продовжує ведення оборони Чернігова, здійснює вогневе ураження противника всіма наявними засобами та не допускає вклинення противника в межі міста.

На Слобожанщині підрозділи ЗСУ продовжують ведення оборонних боїв на зайнятих рубежах, завдають противнику втрат у живій силі та техніці, захоплюють полонених.

На Приморському напрямку наші захисники продовжують ведення оборонної операції у визначеній смузі відповідальності.

Повідомляється, що угруповання оборони міста Київ продовжує вести бої та утримувати визначені райони оборони, частиною сил готується до розв'язання раптових ситуацій.

Штурмові підрозділи та підрозділи артилерії зайняли оборону на околицях столиці та удосконалюють фортифікаційне обладнання позицій.

У ЗСУ інформують, що підрозділи територіальної оборони посилюють особовий склад Збройних Сил України та виконують завдання з охорони та оборони важливих об’єктів інфраструктури столиці.

Шосту добу Україна бореться з російськими загарбниками - з 24 лютого ворожі війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-