Окупанти обстріляли Маріуполь ракетою «Точка У» – Нацгвардія

Окупанти обстріляли Маріуполь ракетою «Точка У» – Нацгвардія

Укрінформ
Обстріл Маріуполя, який відбувся у вівторок, здійснений ракетою «Точка У» з касетною бойовою частиною, яка призначена для знищення живої сили.

Як наголошують у Нацгвардії України, ворог цілеспрямовано б’є саме по мирних мешканцях та інфраструктурі, передає Укрінформ. 

«Сьогоднішній обстріл було здійснено ракетою «Точка У» з касетною бойовою частиною, яка призначена для знищення живої сили. Тож застосування цієї ракети в житловому кварталі, де немає військових, було направлене саме на те, щоб було якомога більше жертв. 1 цивільний загинув, є поранені», - заявили у Нацгвардії України.

Раніше у Нацполіції України поінформували, що правоохоронці відкрили справу після того, як загарбники вдарили по центру Маріуполя.

Інформація, що російські загарбники обстріляли район Кірова у місті Маріуполь ракетою "Точка У", яка призначена для знищення живої сили також підтверджується на сторінці ООС у Фейсбуці. Такі дії є нічим іншим як геноцидом народу України, наголошується у дописі.

За попередньою інформацією, відомо про 21 пораненого. Кількість загиблих уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні російські загарбники завдали ракетного удару по центру Маріуполя. Також був обстріляний житловий район.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська шостий день вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-