Кириленко: Маріуполь - під шквалом реактивної артилерії РФ, обстріли не припиняються

Кириленко: Маріуполь - під шквалом реактивної артилерії РФ, обстріли не припиняються

Відео
Укрінформ
Місто Маріуполь наразі перебуває під шквалом ударів російської реактивної артилерії, обстріли не припиняються, поранено 21 людину. Число загиблих поки невідомо.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Маріуполь - під шквалом російської реактивної артилерії. Окупанти наносять удари по всім районам міста. Обстріли не припиняються… За оперативною інформацію, вже відомо про 21 пораненого. Скільки загиблих, наразі невідомо», - написав керівник області.

За його словами, російськи військові навмисно руйнують об'єкти критичної та комунальної інфраструктури: один із залпів вони нанесли по комунальному підприємству «Комунальник», поставивши під загрозу міське господарство, що забезпечує життєдіяльність міста.

«На даний час обстріли ще тривають… Це черговий злочин Російської Федерації проти України, проти людяності. Горіти в пеклі окупантам!», - наголосив Кириленко.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська вбивають митне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-