Королівська пошта Британії безкоштовно доставить гумдопомогу для України – Пристайко

Королівська пошта Британії безкоштовно доставить гумдопомогу для України – Пристайко

Укрінформ
Королівська пошта Великої Британії готова безкоштовно доставити будь-яку гуманітарну допомогу для України. 

Про це заявив у спільному ефірі українських телеканалів посол України у Великій Британії Вадим Пристайко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я щойно закінчив розмову з найбільшою бізнес-асоціацією Британії - найбільші компанії світу приходять і пропонують свою допомогу. Королівська пошта Британії запропонувала безкоштовно доставити будь-яку гуманітарну допомогу для України», - сказав Пристайко. 

Він розповів, що звичайні британці на знак солідарності несуть квіти до посольства України в Лондоні, просять записати в Інтернаціональний легіон, збирають кошти для допомоги нашій країні у започаткований диппредставництвом фонд. Учора десятки тисяч людей представників української діаспори і британців прийшли на Трафальгарську площу на мітинг підтримки України, люди висловлювали подяку Міністерству оборони Британії за військову допомогу Україні перед офісом прем’єр-міністра Бориса Джонсона на Дуанінг-стріт

Посол також поінформував, що британський уряд надасть допомогу українцям, які наразі перебувають на кордоні з Польщею, Угорщиною та Словаччиною 

«Зараз відсилаються ліжка, їжа і цим людям буде відкрита можливість перебувати і в ЄС, і в Британії», - поінформував Пристайко. 

Як повідомлялося, 24 лютого президент країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-