У ворога вже закінчуються резерви та потужності - Веніславський

У ворога вже закінчуються резерви та потужності - Веніславський

Укрінформ
У російських військ вже закінчуються резерви, а також потужності.

Про це сказав член Комітету Верховної Ради України Федір Веніславський (фракція "Слуга народу") в ефірі Україні 24, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Резерви закінчилися, засобів доставлення цих резервів у РФ немає. Наші безпілотні летальні апарати Байрактар, наші винищувачі, штурмовики знищують запаси пального, які вони хочуть використати для заправки своєї техніки. Тобто на цей час, сьогодні, за усіма прогнозами, і в тому числі наших західних партнерів це дійсно буде вирішальний день, буде переломним. Тому що немає вже у них потужностей, вони намагаються якимось чином перегрупувати сили, намагаються досягти тих цілей, які вони перед собою ставили насамперед щодо Києва. Але ми бачимо, що жодна броньована машина до Києва не увійшла, і не увійде, тому що на всіх постах, напрямках стоїть територіальна оборона, Збройні сили, Нацгвардія", - сказав Веніславський.

Як повідомлялося, 24 лютого президент країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

За даними Генштабу ЗСУ, втрати російської армії наразі становлять близько 4500 осіб.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-