Оборона України: Арестович припустив, що добровольців-іноземців набереться на два легіони

Оборона України: Арестович припустив, що добровольців-іноземців набереться на два легіони

Укрінформ
В Інтернаціональний легіон територіальної оборони, створений в Україні для протистояння окупаційним військам Російської Федерації, записуються дуже багато іноземців.

Про це позаштатний радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович повідомив під час брифінгу в ОПУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"До нас іде військова допомога із інших країн. Сформований іноземний легіон для добровольців з інших країн, яких дуже багато. Якби два легіони не довелося формувати, які зараз записуються для оборони України", – сказав він.

Арестович запевнив, що український спротив стає повномасштабним.

Як повідомлялося, в Україні створюється Інтернаціональний легіон територіальної оборони у складі іноземців, які бажають долучитися до опору російським окупантам та захисту світової безпеки.

Згідно з Положенням про проходження військової служби у Збройних силах іноземцями та особами без громадянства, затвердженим указом Президента України від 10 червня 2016 року № 248, іноземці мають право вступити до ЗСУ на військову службу за контрактом у добровільному порядку, зокрема й до лав Сил територіальної оборони ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-