Нас чекає жорстка дипломатична битва на переговорах з Росією – джерело в ОП

Нас чекає жорстка дипломатична битва на переговорах з Росією – джерело в ОП

Укрінформ
Під час переговорів з російською делегацією на українсько-білоруському кордоні на її учасників від України чекає жорстка дипломатична битва, жодної зради не буде.

Про це Укрінформу повідомило джерело в Офісі Президента.

"На нас чекає жорстка дипломатична битва. Ніякої зради!" – сказав співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, за результами розмови Президента України Володимира Зеленського з білоруським лідером Олександром Лукашенком домовлено, що українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип'ять.

Як повідомили в пресслужбі ОП, Лукашенко взяв на себе відповідальність за те, що "на час проїзду, переговорів та повернення української делегації всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі".

Раніше ексміністр оборони України, керівник Центру оборонних стратегій Андрій Загороднюк заявив, що існує велика ймовірність того, що найближчим часом самопроголошений уряд Білорусі ухвалить рішення про участь збройних сил РБ у війні з Україною на боці РФ.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. У країні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-